Studentski popust u Blue Gym-u!

Fitness Novosti

Studentski popust u Blue Gymu

Studentski popust u Blue Gym-u!

Dragi studenti i učenici,

sezona ljetnih radosti je iza nas, vraćamo se svakodnevnim obavezama i redovitim treninzima 😉

I ove godine Blue Gym vam nudi studentski popust! Za sve učenike i studente odobravamo 20% popusta na redovne cijene! Požurite s odlukom, jer kao što znate broj upisnih mjesta s popustom je ograničen, a stečeno pravo na popust zadržavate tijekom cijele školske godine!

Iskoristite ovu priliku i obogatite svoju svakodnevicu odlaskom na fitness! Svim upisanim članovima poklanjamo Blue Gym majicu (do isteka zaliha)!

Izgradite mišiće i svoj novi sportski look!

Svaka kuna je bitna, nadamo se da će studentski popust barem malo doprinijeti podizanju vašeg standarda i boljem uspjehu na fakultetu/školi.

Članska iskaznica vrijedi vam za dva najbolja fitness centra u Rijeci – u Blue Gymu na Belvederu, Omladinska 8 (tel.051/551 106) i Kantridi, Istarska bb (051/622 343).

Razmisli želiš li utjecati na svoj budući izgled. Vrijedi li se potruditi i u novu školsku/akademsku godinu ući fizički i psihički spremniji? Možeš li trening i druženje u vrhunski opremljenom gymu uklopiti u svoj dnevni ritam? Iskoristi priliku, upoznaj novu ekipu i budi zadovoljan svojim izgledom!

Rezultate u ogledalu, simpatije suprotnog spola i neskrivenu zavist poznanika 😉 vidjeti ćeš kroz nekoliko tjedana ili mjeseci, ali nešto još bitnije osjetiti ćeš već nakon prvog treninga! Svi koji redovito treniraju kažu da nema ništa bolje od ugodnog umora nakon dobro obavljenog treninga! Treningom jačaš samopouzdanje, umanjuješ stres od ispita i svakodnevnih obveza. Probaj, kažu da se lakše uči nakon psihološkog pražnjenja u teretani! I na kraju, ali ne manje bitno…prema posljednjim saznanjima najljepše ljubavne priče započinju u fitness centrima, pa ako tražiš ljubav kompatibilnu svojem sportskom duhu,… 😉

 

CJENIK ZA UČENIKE I STUDENTE S 20% POPUSTA

SAMOSTALNI TRENING UZ POVREMENU KONZULTACIJU S TRENEROM

od 0800 do 1600 sati

od 0800 do 2200 sata

tjedno treninga

mjesečni iznos

tjedno treninga

mjesečni iznos

2 x

200,00 kn

2 x

240,00 kn

3 x

220,00 kn

3 x

270,00 kn

NO LIMIT

250,00 kn

NO LIMIT

300,00 kn

– ZA PRVI UPIS DONIJETI POTVRDU FAKULTETA/ŠKOLE O STATUSU REDOVNOG STUDENTA/UČENIKA

(NAPOMENA: Do kraja mjeseca listopada možete se upisati bez potvrde, a potvrdu donijeti do slijedećeg produženja iskaznice)
– PRVI UPIS, IZRADA ISKAZNICE: 20,00 KN

 NAPOMENA:
– U CIJENU JE URAČUNAT UVODNI TRENING S TRENEROM I MOGUĆNOST TRAJNE BESPLATNE KONZULTACIJE
– TRAJANJE POJEDINAČNOG TRENINGA JE NEOGRANIČENO

– BEZ DODATNE NADOPLATE  ČLANOVI MOGU KORISTITI SVE RADIONICE U GRUPI: WEIGHTLIFTING  I POWERLIFTING, KETTLEBELL, CROSS FUNKCIONALNI TRENING, HIIT
– MOGUĆNOST KORIŠTENJA OBA FITNESS CENTRA: BLUE GYM BELVEDER I KANTRIDA
– U SLUČAJU BOLESTI, SPRIJEČENOSTI I SL., ČLANARINU JE MOGUĆE ODGODITI SAMO UNAPRIJED UZ PRETHODNU NAJAVU (MOŽE I TELEFONOM), NAKNADNE ODGODE NE MOŽEMO UVAŽITI

– UZ NADOPLATU OD 150,00 KN TRENER ĆE VAM SASTAVITI OSOBNI PROGRAM TRENINGA I KROZ 2-3 TRENINGA UPUTITI VAS U NJEGOVO PROVOĐENJE

 

PS. Naravno, i nadalje vrijedi posebni cjenik za odradu “tjelesnog”, dakle samo za one studente koji imaju obvezu prema popisu profesora TZK. U Blue Gymu se provodi nastava TZK za fakultete Riječkog sveučilišta: Medicinski, Tehnički, Ekonomski, ….

CJENIK ZA STUDENTE-SAMO ZA POTREBE NASTAVE TZK

od 0800 do 1000 sati

od 0800 do 1600 sati

tjedno treninga

mjesečni iznos

tjedno treninga

mjesečni iznos

2 x

120,00 kn

2 x

150,00 kn

3 x

140,00 kn

3 x

170,00 kn

NO LIMIT

170,00 kn

NO LIMIT

220,00 kn