Fitness Centar Kantrida

Fitness Centar Kantrida

Istarska 33, U prizemlju garaže bazena Kantrida, Rijeka
Telefon: 051/622 343
Email: kantrida@blue-gym.com
Radno vrijeme:
Ponedjeljak: 08:00 – 22:30
Utorak: 08:00 – 22:30
Srijeda: 08:00 – 22:30
Četvrtak: 08:00 – 22:30
Petak: 08:00 – 22:30
Subota: 08:00 – 20:30
Nedjelja: zatvoreno

U sklopu novog dvoranskog plivališta na Kantridi, u prizemlju garažnog objekta, u 700m2 namjenski izgrađenog, vrhunski ventiliranog i klimatiziranog objekta, otvorili smo najmoderniji fitness na ovim prostorima!

Novi centar namjenjen je fitnessu i rekreaciji građana, tjelesnoj pripremi sportaša i kineziterapiji (liječenju pokretom). Sastoji se od prostora za tjelovježbu, sanitarnog prostora, kozmetičko-terapeutskog prostora, klupskog vitamin bara i trgovine dodacima prehrani.

Prostor za tjelovježbu sadrži cardio fitness opremu (1 cardio wave, 4 trake za trčanje, 4 eliptična trenažera, 2 stepera, 4 vertikalne bicikle, 2 horizontalne bicikle, 2 simulatora veslanja), teretanu sa slobodnim utezima i olimpijskim klupama, fitness dvoranu s najmodernijim spravama (cca 40 kom).

Posebno smo ponosni na novouređeni prostor za funkcionalni trening uređen prema najmodernijim svjetskim trendovima. Opremljen je najvećim kavezom za cross trening, kompletom kettlebella – girji od 4 do 34 kg, pilates loptama, bumper utezima, platformama i svim potrebnim trenažerima za provođenje efikasnog funkcionalnog treninga.

Svakog novoupisanog člana naši treneri će kroz uvodni trening upoznati sa prostorom, opremom i mogućnostima koje nudimo, a svi članovi se bez dodatne nadoplate mogu povremeno konzultirati sa trenerima.

Atraktivan smještaj objekta, garažno parkiralište, moderan prostor i najbolja oprema za fitness i funkcionalni trening, stručno i ljubazno osoblje… ima puno objektivnih razloga zašto je Blue Gym Kantrida najbolja teretana u Rijeci!

Blue Gym je godinama najposjećenija teretana u Rijeci, kultno mjesto sportskog druženja riječana svih dobi, učenika, studenata, poslovnih ljudi i umirovljenika. Zajednička im je svijest o potrebi aktivnog održavanja svoga zdravlja i izgleda, ali i sportska strast, želja za stalnim napretkom i istraživanjem svojih mogućnosti.  Uz međusobno poticanje u treningu i spontanu atmosferu stvaraju se nova prijateljstva, poslovni kontakti, a možda i ljubavne romanse 😉

Svi članovi Blue Gym-a mogu koristiti oba fitnessa – Belveder i Kantrida! Dakle jedna članarina i jedna članska iskaznica, bez ikakve nadoplate, vrijedi vam za dva najveća i ponajbolja fitnessa u Gradu Rijeci i okolici!

Ponudu programa prilagodili smo vašim potrebama:

“GOLD PERSONAL PROGRAM” – Trening uz osobnog trenera je najbrži i najsigurniji put do zamišljenih ciljeva! Potpuno individualiziran rad s osobnim trenerom “1 na 1″ uključuje planiranje i provođenje svakog sata fitness, vibracijskog ili pilates treninga prilagođenog vašim potrebama. Trener je uvijek uz vas, koristi sve raspoložive kapacitete kako bi vam trening bio što efikasniji i zanimljiviji. Stalno nadzire i korigira vaše pokrete u vježbi, dozira opterećenje, motivira vas i educira za bolje razumijevanje fitnessa i savjetuje u prehrani.

“BLUE BASIC PROGRAM”- namijenjen je iskusnim polaznicima fitnessa koji imaju dovoljno stručnog znanja za samostalno planiranje i provođenje treninga.

“STANDARD PROGRAM” – uz nadoplatu od 20,00 € (203,43 kn) trener će izraditi vaš osobni program treninga u skladu s vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima i uputiti vas u njegovo pravilno provođenje. Nakon toga program provodite samostalno uz mogućnost konzultacije s trenerom.

DNEVNA ULAZNICA (ONE DAY PASS): 7,00(52,74 kn, u cijenu uključeno korištenje kompletne teretane sa svim spravama i opremom, garderobe, tuševa i sanitarnog čvora, te besplatno konzultiranje s trenerom)

Redovnim studentima i učenicima u Blue Gymu odobravamo 20% popusta, pogledajte uvjete

Sve cijene možete provjeriti ovdje.