Natjecanje u Blue Gymu – powerlifting, crossfit i izazov izdržljivosti!

Fitness Novosti

Natjecanje u Blue Gymu – powerlifting, crossfit i izazov izdržljivosti!

Počinje natjecanje u Blue Gymu! Kako bi vam nadolazeći dani u našim fitness centrima bili još zanimljiviji, naši treneri su za vas pripremili zanimljive izazove – powerlifting, funkcionalni i izazov izdržljivosti. Pozivamo vas da se okušate i testirate svoje mogućnosti – obratite se nekome od naših trenera (Suzi, Michaelu, Siniši ili Vlatki) koji će vas izvagati, dodatno vam pojasniti pravila, te provjeriti i zabilježiti rezultat koji ste ostvarili.

 

1. Powerlifting izazov

deadlift

Pravila su slijedeća: u obje vježbe potrebno je izvesti pet tehnički ispravnih ponavljanja sa što većom težinom utega (vodite računa da se ne precjenite i ne pretjerate sa težinom, kako biste izbjegli eventualne ozljede). Težinu kojom uspijete izvesti svih pet ponavljanja ćemo podijeliti sa vašom tjelesnom težinom (5RM / masa) i dobiti broj na temelju kojeg ćete biti rangirani. Svatko može pristupiti ovom izazovu maksimalno dva puta mjesečno, a na kraju svakog mjeseca ćemo nagraditi prvoplasirane sa popustom od 200,00 kn na robu po vlastitom izboru iz našeg webshopa.

bench press

2. Crossfit izazov

25 čučnjeva

5 sklekova

sklekovi demo20 čučnjeva

10 sklekova

15 čučnjeva

15 sklekova

10 čučnjeva

20 sklekova

5 čučnjeva

25 sklekova

 

Cilj je odraditi navedeni trening u što kraćem roku, a u treningu se možete okušati maksimalno dva puta mjesečno. Kao i kod powerlifting izazova, prvoplasiranog nagrađujemo sa popustom od 200,00 kn na robu po vlastitom izboru iz našeg webshopa.

 

3. Izazov izdržljivosti

400 m veslanje na ergometru

veslanje concept240 trbušnjaka

300 m veslanja na ergometru

30 trbušnjaka

200 m veslanja na ergometru

20 trbušnjaka

100 m veslanja na ergometru

10 trbušnjaka

 

I kod ovog treninga cilj je odraditi zadano u što kraćem vremenu, i možete mu pristupiti maksimalno dva puta mjesečno. Također, nagrađujemo prvoplasiranog sa popustom od 200,00 kn na robu po vlastitom izboru iz našeg webshopa.

 

Ukoliko se želite testirati, slobodno se obratite nekom od naših trenera. Družite se i prihvatite ovaj izazov, motivirajte se za još bolji trening!