Suzi

Suzi

Suzana Bahun – Suzi

Osobni trener i voditeljica grupnog programa HIIT Body Workout

Petnaestak godina radim kao osobna trenerica i voditeljica grupnih programa u fitness centru Blue Gym Belveder, i prošla sam brojna usavršavanja i stručne seminare iz područja fitnessa i kondicijske pripreme.

Kroz trening svojih klijenata izrazitu pozornost posvećujem motivaciji i pronalaženju najboljeg načina za ostvarenje ciljeva, uz naglasak na pravilnoj prehrani koju smatram ključnim sastojkom svakog kvalitetnog trening programa. Uz zaista veliki raspon opreme za trening koja nam je na raspolaganju u Blue Gym-u i individualnom pristupu, svakom klijentu ću omogućiti zanimljive, izazovne treninge, koji će održati motivaciju na visokoj razini kroz duži vremenski period, kao i postizanje željene forme i razine fizičke pripremljenosti, o čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti.

Osobama koje više vole trenirati u grupi preporučujem HIIT – high intensity interval trening – program intervalnog treninga visokog intenziteta u kojem se izmjenjuju periodi intenzivne aktivnosti s periodima aktivnog odmora, koji vodim ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 do 19:00 sati.

Osnovni cilj ovog zanimljivog i učinkovitog programa je poboljšanje motoričkih i funkcionalnih sposobnosti: snage, izdržljivosti, ravnoteže, fleksibilnosti i agilnosti, a namijenjen je svim osobama različitih sposobnosti i razine fizičke spremnosti. Ovaj program je posebno učinkovit kad je riječ o:

– ubrzanju rada metabolizma

– efektnom gubljenju masnog tkiva

– učvršćivanju i oblikovanju mišića

Ovakav način vježbanja oduševit će vas dinamikom i raznovrsnim izborom vježbi i rekvizita, (kao što su bučice, elastične trake, medicinike i razni drugi trenažeri namijenjeni funkcionalnom treningu), u kojem kombiniramo vježbe sa eksplozivnom komponentom (high jogs, mountain climbers) sa vježbama koje aktiviraju više mišićnih skupina istovremeno (čučnjevi, sklekovi). Ovaj trening proglašen je učinkovitijim u sagorijevanju suvišnih masnoća, kao i sprječavanju nastanka novih (jer iskorištava zalihe masnoća još dugo nakon treninga) od “klasičnog” aerobnog treninga, što su potvrdile brojne studije i istraživanja. Slobodno nas posjetite i osobno se uvjerite, u grupi nas je trenutno desetak i još uvijek ima mjesta za nove članove. Želite li izazov koji će vas pogurati do cilja HIIT je hit za vas!

Još neke od zahtjevnih vježbi koje radimo na treningu:

  • jumping jacks
  • squat with overhead press
  • knee smash
  • pushup to side plank
  • toe taps to step
  • squat with hammer curls

 

 

Zadnji članci