Siniša Rogić

Siniša Rogić

Siniša Rogić

Osobni trener

Osobni sam trener u fitness centru Blue Gym Belveder. Svoje desetogodišnje trenersko iskustvo trenutno obogaćujem stručnim studijem Kondicijska priprema sportaša na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Imam bogato iskustvo u osmišljavanju i vođenju individualnih treninga rekreativaca i sportaša (bodybulding, powerlifting, nogomet i borilački sportovi). Svoje klijente mogu detaljno uputiti u sve faze oblikovanja tijela, bilo da se radi o prirastu mišićne mase ili efikasnom skidanju suvišnih kilograma. Posebno vodim računa o estetici i cjelovitom dojmu sportske figure tijela, dakle proporcionalnom i simetričnom razvoju svih mišićnih skupina. Da bi se to postiglo trenažni proces od samog početka prilagođavam genetici i svim individualnim karakteristikama.

osobni trener fitnesa Siniša RogićU radu sa sportašima, kroz pažljivo osmišljen trening i pravilnu prehranu, prednost dajem funkcionalnom treningu koji utječe na razvoj motoričkih sposobnosti bitnih za unaprijeđenje sportskog rezultata, specifičnih energetskih sustava, te prema potrebi na smanjenje masnog tkiva kao i na povećanje mišićne mase. Iznimno veliki izbor opreme u Blue Gym-u dodatna je garancija za izbjegavanje monotonije u treninzima, kao i za intenzivan i izazovan rad (prilagođen svakom pojedincu) koji omogućuje brzo i kvalitetno postizanje željenih ciljeva.

Pravilnu tehniku svake vježbe smatram osnovom sigurnog i efikasnog treninga. Stoga s klijentima do detalja usavršavam tehniku olimpijskih dizanja, kao i sve druge tehnike treninga sa slobodnim utezima ili rada na izotoničkim spravama. Kako bi svi članovi mogli bez dodatnog plaćanja mogli savladati osnovne tehnike 2x tjedno vodim radionice weightliftinga i kettlebella na Belvederu.

Prilikom treniranja svojih klijenata prije svega želim uspostaviti iskren i bliski odnos, jer obostranu motiviranost smatram najvažnijim uvjetom za ostvarenje dugotrajnih rezultata. U neposrednoj komunikaciji zajednički sagledavamo sve mogućnosti kako od trenutnog stanja što brže i sigurnije dosegnuti željene ciljeve. Postignuti uspjeh i zadovoljstvo klijenata najveća su mi nagrada i poticaj za daljnji rad.

Kroz sportsku karijeru prošao sam razne individualne sportove, natjecanja u bodybuildingu, olimpijskim dizanjima i powerliftingu. Mogu reći da sam osobno u praksi iskusio mogućnosti primjene teoretskih znanja iz treninga, te značaj pravilne prehrane i sportskih suplemenata.

Od mojih sportskih uspjeha izdvojio bih osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Bodybuildingu 2005. godine, te brojna sudjelovanja u Treking ligi na utrkama dužim od 60 kilometara.

Kontakt: 091/896-2711

 

Zadnji članci trenera Siniše Rogića: