Pripreme za powerlifting natjecanje (Zagreb, 28. 6. 2015.)

Fitness Novosti

Pripreme za powerlifting natjecanje (Zagreb, 28. 6. 2015.)

U Zagrebu će se 28. lipnja 2015. održati powerlifting natjecanje. Naš trener Siniša Rogić planira izaći  na ovo powerlifting natjecanje i marljivo se priprema, najčešće na Belvederu. S obzirom na tjelesnu težinu od 78 kilograma, može se reći da već sada barata u najmanju ruku solidnim težinama. U nastavku pogledajte dvije snimke sa njegovih treninga (mrtvo dizanje i čučanj), te procijenite sami.

Ukoliko vam treba pomoć tj. stručno vođenje i savjeti tijekom vaših treninga, svakako vam preporučujemo da se javite Siniši, kojeg možete naći kod nas na Belvederu. Uz individualni pristup, te pažljivo osmišljen trening i pravilnu prehranu, brzo ćete stići do željenog cilja bez obzira želite li se više usredotočiti na smanjenje potkožnog masnog tkiva ili na povećanje mišićne mase. Izbjegavanje monotonije vam dodatno garantira i širok izbor opreme za trening kojim raspolažemo u našim fitness centrima.

Provjerite kako Siniša napreduje u pripremama za natjecanje!

 

Mrtvo dizanje 240 kg

 

Čučanj 155 kg

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Iz ponude ovog puta izdvajamo Bumper Elite Pro komplet od 160 kg, Kombiniranu olimpijsku klupu IFOFB, Ergometarski sobni bicikl Kettler Racer 9 i Crossfit Starter komplet.

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.

Siniša Rogić