Pripreme za powerlifting natjecanje (Zagreb, 28. 6. 2015.) – 2. dio

Fitness Novosti

Pripreme za powerlifting natjecanje (Zagreb, 28. 6. 2015.) – 2. dio

Kao što smo već spomenuli, u Zagrebu će se 28. lipnja 2015. održati powerlifting natjecanje. Isto tako, već znate da će se naš trener Siniša Rogić pojaviti na spomenutom powerlifting natjecanju, te se ozbiljno priprema na Belvederu. U nastavku pogledajte tri nove snimke sa njegovih treninga, te procjenite koliko je napredovao u čučnju.

Ukoliko smatrate da bi vam dobro došla pomoć osobnog trenera, svakako vam preporučujemo da se javite Siniši, kojeg možete naći kod nas na Belvederu. Uz individualni pristup, te pažljivo osmišljen trening i pravilnu prehranu, brzo ćete stići do željenog cilja bez obzira želite li se više usredotočiti na smanjenje potkožnog masnog tkiva ili na povećanje mišićne mase. Izbjegavanje monotonije vam dodatno garantira širok izbor opreme za trening kojim raspolažemo u našim fitness centrima, kao i činjenica da Siniša u radu s klijentima najčešće daje prednost funkcionalnom treningu.

Pogledajte snimke čučnja sa 160, 165 i 170 kg!

 

Čučanj 160 kg

 

Čučanj 165 kg

 

Čučanj 170 kg

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Iz ponude ovog puta izdvajamo Bumper Elite Pro komplet od 160 kg, Kombiniranu olimpijsku klupu IFOFB, Komplet bumpera od 170 kg i Crossfit Starter komplet.

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.