Odličan uspjeh Powerlifting Team-a Blue Gym na GPA Europskom prvenstvu u Zadru!

Fitness Novosti

Odličan uspjeh Powerlifting Team-a Blue Gym na GPA Europskom prvenstvu u Zadru!

Proteklog vikenda, od 27. do 29. svibnja, u Zadru je održano Europsko prvenstvo u powerliftingu u organizaciji federacije GPA – Global Powerlifting Alliance i Hrvatskog sokola – saveza za discipline snage.

PL-euro-Zadar-1

Kao što su nas već i navikli, naš Powerlifting Team Blue Gym ostvario je odličan uspjeh i na izuzetno kompetitivnoj europskoj razini, te im ovom prilikom na tome i čestitamo!

Marko Pičuljan postao je europski prvak (powerlifting) u kategoriji do 125 kg, Hrvoje Marinović je postao juniorski europski prvak (powerlifting) u kategoriji do 110 kg, a naš trener Siniša Rogić osvojio je drugo mjesto u powerliftingu, te prvo mjesto u mrtvom dizanju (deadlift) u kategoriji do 82,5 kg.

PL-euro-Zadar-2

Ovim uspjesima naš Powerlifting Team kvalificirao se i za svjetsko powerlifting prvenstvo koje će se održati u prosincu u Moskvi.

Pratite nas i dalje, uskoro ćemo objaviti i video snimke sa prvenstva…

PL-euro-Zadar-5

PL-euro-Zadar-4

PL-euro-Zadar-3

 

KLIKNI NA LINK I SAZNAJ VIŠE O AKCIJI

Ljeto u Blue Gymu!

………neograničeni trening 3 ljetna mjeseca po jedinstvenoj cijeni od 585 kn!

Dakle, članarina gotovo u pola cijene za sve upisane do 03. srpnja 2016.!

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

A svima koji se bave (ili se tek planiraju početi baviti) powerliftingom preporučujemo naše komplete bumpera za trening koji sada dolaze sa Team Line šipkombumper komplet od 150 kg, bumper komplet od 170 kg i natjecateljski bumper elite pro komplet od 160 kg – kompleti su dostupni po posebno sniženim cijenama čak i do 25%!

Kupovina kompleta uvijek je povoljnija od pojedinačne nabave bumpera, a ne morate platiti ni transport od sada svim kupcima nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300,00 kn!

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.