IFBB Pro Petar Klančir

Fitness Novosti

IFBB Pro Petar Klančir

U posljednja dva mjeseca ste vjerojatno primjetili jednu impresivnu figuru kako marljivo trenira u našem fitness centru na Kantridi. Riječ je o Petru Klančiru, jedinom Hrvatu sa statusom IFBB profesionalca, koji je stekao osvajanjem titule apsolutnog pobjednika Mr. Olympije 2015. u Pragu.

petar-klancir-01

petar-klancir-02

Nije čudno što je Petar postao jedini profesionalni hrvatski bodybuilder u povijesti, budući da ga prati superlativ najvećeg imena na hrvatskoj bodybuilding sceni. Svoje uspjehe ostvaruje pomoću svog genetskog potencijala, te iznimne predanosti i fokusa tijekom treninga. Budući da je u svijetu bodybuildinga relativno mlad, zasigurno ga očekuje velika međunarodna karijera.

petar-klancir-03

petar-klancir-04

Petar će idućih mjeseci trenirati u Rijeci u našem centru na Kantridi, ukoliko trebate kakav savjet slobodno mu se obratite, ovo vam je rijetka prilika da dobijete savjet profesionalca iz prve ruke.

petar-klancir-05

petar-klancir-06

Godine: 25
Mjesto rođenja: Zagreb, Hrvatska
Visina: 180 cm
Kilaža van sezone: 135 kg
Kilaža na natjecanju: 119 kg
Bench press: 220 kg
Čučanj: 320 kg
Mrtvo dizanje: 280 kg
petar-klancir-08
petar-klancir-07

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Skrećemo vam pažnju na naše komplete bumpera za trening koji sada dolaze sa Team Line šipkombumper komplet od 150 kg, bumper komplet od 170 kg i natjecateljski bumper elite pro komplet od 160 kg.

Kupovina kompleta je povoljnija od pojedinačne nabave bumpera, a ne morate platiti ni transport od sada svim kupcima nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300,00 kn!

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.