GPA Powerlifting prvenstvo Hrvatske (Bjelovar, 10. 4. 2016.)

Fitness Novosti

GPA Powerlifting prvenstvo Hrvatske (Bjelovar, 10. 4. 2016.)

Na Prvenstvu Hrvatske u powerliftingu u Bjelovaru po pravilima GPA federacije (održanom 10. travnja 2016.) naši članovi su zaista briljirali! Ovo powerlifting prvenstvo je ujedno bilo i kvalifikacijsko natjecanje za Hrvatsku powerlifting reprezentaciju za Europsko prvenstvo, tako da uspjeh ima i dodatnu težinu.

Donosimo vam kratak pregled, a Blue Gym Powerlifting Teamu čestitamo na vrhunskim rezultatima!

 

SINIŠA ROGIĆ osvojio je 1. MJESTO u kategoriji do 90 kg, u triatlonu snage i Deadliftu.

PH Bjelovar GPA 2016d

 

MARKO PIČULJAN u kategoriji do 125kg – osvojio je 1. MJESTO u triatlonu snage, te postavio i hrvatski rekord u Bench pressu od 220 kg!

PH Bjelovar GPA 2016b

 

HRVOJE MARINOVIĆ u kategoriji do 110 kg, u juniorskoj konkurenciji – osvojio je 1. MJESTO u triatlonu snage i kombinaciji Bench-Deadlift.

PH Bjelovar GPA 2016c

Ako se želite priključiti ovom uspješnom timu snagatora, prijavite se kod trenera Siniše na besplatnu Lifting radionicu za sve članove Blue Gyma!

PH Bjelovar GPA 2016e

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Ukoliko se bavite powerliftingom onda su vam za trening bumperi neophodni – provjerite naše Hi-Temp ili Crumb bumpere vrhunske kvalitete i dugotrajnosti! Imamo dvije varijante Hi-temp Crumb bumpera – crne i crne sa točkicama u boji. Hi-Temp bumperi su nešto deblji, proizvode malo veći “bounce”, tj. jače se odbijaju, ali su i prilično otporniji od “običnih” bumpera izrađenih od tzv. virgin gume. Nešto su skuplji od običnih bumpera, no s obzirom na otpornost i trajnost mnogi ih smatraju optimalnim izborom. Definitivno su najbolja (ako ne i jedina) opcija za korištenje na vanjskim prostorima.

Opremite se ovim vrhunskim bumperima bez plaćanja transporta od sada svim kupcima nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300,00 kn!

 

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.