Akcija – 50% popusta na članarinu za novoupisane članove!

Fitness Novosti

Akcija – 50% popusta na članarinu za novoupisane članove!

Znamo da je prvi korak najteži i zato smo pokrenuli ovu akciju. Previše puta čujemo rečenicu “joj i ja bih trebala/o s nečim krenuti”….nakon toga dolazi obično “ali” i nekoliko razloga za odgađanje do slijedeće bolje prilike……. Zato vam sada nudimo najbolju priliku da probate i nadamo se da ovoga puta nećete odustati!  Jer već nakon prvog mjeseca u fitnesu sve će vam biti drugačije. Novo društvo i poticajna sredina, vježbe, serije, ponavljanja….upala mišića i prvi rezultati, osjećaj ugodnog umora i zadovoljstvo nakon napornog treninga…..svakim slijedećim treningom vaše samopouzdanje će rasti, a vaš novi “sportski look” zamijetiti će i okolina ;-)…… zato iskoristite ovu priliku i promijenite život nabolje!

Blue Gym do 15. rujna 2015. svim novoupisanim članovima poklanja 50% popusta na  sve redovite članarine za fitness koje možete provjeriti u našem cjeniku usluga!

Na primjer, mjesečna članarina za 2x tjedno iznosi 220,00 kn, uz 50% popusta koštati će vas samo 110,00kn!

Kako ostvariti popust? Vrlo jednostavno, isprintajte i ispunite ovaj kupon, te s njim dođite na prijavnicu Blue Gym-a (Belveder ili Kantrida), gdje će vam djelatnice obračunati popust prilikom upisa. Požurite, iskoristite priliku i trenirajte u pola cijene – ovaj kupon vrijedi samo do 15. rujna 2015!

kupon_clanarine2015

Ukoliko volite trenirati u društvu, podijelite kupon s prijateljima putem Facebook-a i trenirajte zajedno! Dođite, trenirajte uz stručan nadzor naših trenera, družite se i zabavite – očekujemo vas u ugodnoj atmosferi na Belvederu i Kantridi – jer članarina vam vrijedi za dvije najbolje teretane u Rijeci!

NAPOMENA: Ova akcija namijenjena je isključivo upisu novih članova, navedeni popust ne mogu ostvariti polaznici koji su ranije bili učlanjeni u Blue Gym, te su već upisani u našu bazu podataka

Ako ste već bili u Blue Gym-u, provjerite, možda imate pravo na studentski ili učenički popust!

vlatka_blue_gym_kantrida5