Tražimo suradnike!

Fitness Novosti

Tražimo suradnike!

Poštovani !

U želji unaprijeđenja webshopa https://bluegym.hr/  i fitness portala https://fitness.bluegym.hr/ tražimo stručne osobe iz svijeta fitnessa, bodybuildinga, nutricionizma, medicine i sporta uopće koje bi svojim tekstovima (savjeti, novosti, recenzije i sl.) pomogle posjetiteljima web stranice i korisnicima naših proizvoda.

Pozivamo Vas da kao stručni suradnik i autor budete dio našeg tima, a za uzvrat Vam nudimo kompletnu marketing podršku za vašu promociju, mnoštvo gratis proizvoda i dodatnih popusta pri kupovini naših proizvoda. BlueGym portal, webshop i mrežne stranice mjesečno pregleda preko 30000 posjetitelja koji će vidjeti Vaše uratke.

Ono što tražimo od Vas su stručni tekstovi, fotografije ili video materijali iz odabranog područja uz korištenje opreme iz naše ponude. Minimalna veličina uradka nije određena, jer je kvaliteta osnovno mjerilo za objavu. Ti radovi su Vaše autorsko djelo, a ekskluzivno pravo objavljivanja imaju webshop https://bluegym.hr/ i fitness portal https://fitness.bluegym.hr/

Vaš angažman bi bio značajno cijenjen i shodno tome smo Vam spremni ponuditi :

  1. Besplatne proizvode
  2. Dodatni popust na svu opremu Blue Gym-a
  3. Svi objavljeni materijali biti će s Vašim potpisom i promovirani na web portalu, facebooku, instagramu…
  4. Unutar web portala možete imati osobnu landing stranicu na kojoj će vas odabrati za svog trenera vaši budući klijenti
  5. Kao stručni suradnik postajete član redakcijskog tima i dobijate značajne reference za napredak u karijeri
  6. Mogućnost snimanja foto i video materijala sa Vašim uputama i savjetima u našem prostoru

Ako imate znanja, volje i mogućnosti za veći angažman, popuste i uvjete suradnje možemo korigirati u Vašu korist.

Za sve ideje i opcije koje će unaprijediti naš portal i Vama donijeti kvalitetnu promociju i afirmaciju, uvijek smo otvoreni i spremni za suradnju.

 

Javite nam se putem e-maila: shop@blue-gym.com

 

Ukratko o nama:

Tvrtka Blue Gym d.o.o. osnovana je 1989. godine i od samog početka svoju djelatnost razvija kroz organiziranje fitness klubova i trgovinu opremom za fitness.  Cilj kojemu oduvijek težimo je zadovoljan klijent i prije svega prijateljski i korektan odnos prema svakom pojedincu.

Fitness klubovi Blue Gym prepoznatljivi su po radnoj i prijateljskoj atmosferi, uzajamnom poticanju članova i stalnom nadzoru ljubaznih trenera. Trudimo se stalno ulagati u novu opremu, stručno se usavršavati i pratiti svjetske trendove. Naši vjerni članovi znaju to cijeniti i zato su Blue Gym klubovi uvijek dobro posjećeni.

Trgovina fitness opreme postupno prerasta u našu osnovnu djelatnost. Posebno smo ponosni na naše uvijek dobro popunjeno skladište, zasigurno najveće u Hrvatskoj, pa i šire. Tu smo na jednom mjestu ponudili novu i rabljenu opremu, sve što je potrebno za opremanje fitness i sportskih klubova, za opremanje hotela i kućnih teretana, ali i na desetke sitnih trenažera po koje se prije išlo u inozemstvo. Pri odabiru i nabavci opreme, posebno vodimo računa o kvaliteti i uporabljivosti. Gotovo sve artikle nabavljamo direktno od proizvođača, kako bi našim kupcima mogli ponuditi maksimalno prihvatljive cijene.

Srdačan pozdrav!

 

BlueGym marketing tim