Tjedan Besplatnog Treninga U Blue Gymu, 25-30. rujna 2017.

Fitness Novosti

Tjedan Besplatnog Treninga U Blue Gymu, 25-30. rujna 2017.

U suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport obilježavamo Europski tjedan sporta pod motom #BeActive

Pozivamo vas na Dane otvorenih vrata 25 ruj. 2017 – 30 ruj. 2017. u fitness klubove na Belvederu i Kantridi

 

Ne može biti jednostavnije, uz malo dobre volje, ponesite sportsku opremu (jedan ručnik je obvezan) i dođite u jedan od naših klubova na Belveder ili Kantridu.

Trenirajte tjedan dana besplatno, naši treneri upoznati će vas sa opremom i mogućnostima koje vam nudi fitness. Nakon toga donesite odluku koja će promijeniti vaš život nabolje!

Koliko ste puta pomislili krenuti s tjelovježbom, znate da daljnje odgađanje ne donosi ništa dobro, ali još niste uspjeli napraviti taj odlučujući korak?

Niste sigurni možete li vi to i hoće li vam se trening u teretani sviđati?

Ovo je vaša prilika!  Sada vas želimo dodatno potaknuti, dosta ste se divili drugima i vrijeme je da postanete ponosni na sebe!

Iz iskustva znamo da je lakše krenuti u društvu, zato učinite uslugu prijatelju/prijateljici pa krenite zajedno!

NAPOMENA: Ova akcija namijenjena je isključivo “novim članovima”, te je mogu iskoristiti svi koji još nisu upisani u našu bazu podataka 

Adrese:
Blue Gym Kantrida, Podkoludricu 2, Rijeka, Tel: 051/62 23 43
Blue Gym Belveder, Omladinska 8, Rijeka, Tel: 051/ 55 11 06

 

Poziv središnjeg državnog ureda za šport:

Središnji državni ured za šport sa zadovoljstvom Vas poziva na sudjelovanje u Europskom tjednu sporta koji će se uz moto #BeActive obilježiti diljem Hrvatske od 23. do 30. rujna 2017. Ovu veliku međunarodnu inicijativu pokrenula je Europska komisija kako bi promicala sport i tjelesnu aktivnost građana diljem Europe, a Hrvatska je njezinim dijelom sada već treću godinu zaredom. Cilj je projekta podići svijest o važnosti sporta i fizičke aktivnosti, promovirati učinak kojeg imaju na zdravlje i socijalnu uključenost te potaknuti što veći broj građana da unaprijedi svoje navike kretanja te bude aktivan ne samo tijekom ovog događanja nego i tijekom čitave godine.