Suspenzijski trening

Fitness Novosti

Suspenzijski trening

trx1Brojni analitičari fitness tržišta za ljeto 2012. predviđaju trendove, a većina ih kao apsolutni hit navodi povratak suspenzijskog treninga kojim istodobno vježbate snagu, ravnotežu, fleksibilnost, …, a sve to koristeći iznimno jednostavnu spravu poput Multi Gyma.

 

Početci suspenzijskog treninga vežu se uz ime Randy Hetricka, bivšeg specijalca Navy Seal koji je još devedesetih godina razvio TRX opremu i suspenzijski trening. Na svjetskom tržištu ovaj vid treninga proširio se tek 2005. godine. Otprilike u to vrijeme sa sličnom idejom izašao je i bivši čileanski nogometaš Kurt Dabasch pozivajući se na sustav vježbanja s konopcima koje su razvile Inke. Njegov proizvod zove se Inkaflexx. U godinama koje su dolazile slični proizvodi pa i Multi Gym izlazili su na tržište širom svijeta. TRX-female-jacknife-300x210

Koristeći težinu vlastitog tijela i uz pomoć ovog trenažera možete odraditi učinkovit trening za snagu, fleksibilnost i oblikovanje cijelog tijela. Broj vježbi je praktički neograničen, a mnoge možete pronaći i na internetu. Jungle Gym možete koristiti bilo gdje, u prirodi ili u teretani, a ima i poseban dodatak za fiksiranje na sobna vrata, pa možete trenirati i u svome domu. Samim položajem tijela tijekom izvođenja vježbi određujete opterećenje kojim „gađate“ mišiće. Dakle jednostavan, praktičan i efikasan trening. Nije li to nešto čemu svi teže?

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!