“Spiljski” trening Bode Millera

Fitness Novosti

“Spiljski” trening Bode Millera

BodeM1Nitko nikad nije pod znak pitanja postavljao čvrstinu tridesetšestogodišnjeg olimpijca, alpskog skijaša Bode Millera. Millerova je neustrašivost ono što je očaralo ljubitelje zimskih sportova diljem svijeta, i objašnjava erupciju internetskog prometa nakon njegovog dirljivog intervjua samo nekoliko trenutaka nakon što je došao do brončane medalje u super-G disciplini na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju prošle nedjelje.
Dakako, sportske vijesti su bile zaokupljene Millerovim emotivnim ulaskom u cilj. Prošlog travnja preminuo mu je brat, Chelone, a Miller je izjavio kako mu je upravo on bio u mislima. No ono što ne treba smetnuti s uma je Millerov nevjerojatni fizički pothvat kojim je osigurao svoju šestu olimpijsku medalju na četvrtim Olimpijskim igrama.

BodeMiller2

Sa 36 godina, Miller je najstariji alpski skijaš koji je osvojio olimpijsko odličje, no to ne treba čuditi. Njegov režim treninga mnogi nazivaju ludim. Miller trenira u štali u New Hampshireu bez ikakvih luksuznih sprava vrhunske kvalitete. Zaista, njegov trening podsjeća na film Rocky, a pojedina oprema na spravu za mučenje. Pogledajte ovaj intervju koji je Bode Miller dao u rujnu 2013. za poznatu emisiju 60 Minutes, u kojem je bez ustručavanja izjavio: “Ima puno momaka koji su u zaista dobroj formi. No kad je riječ o skijašima, nema dvojbe da sam u boljoj formi od svih.” Preskočite na petu minutu videa kako biste vidjeli trening.

Priredio: Franjo Maričić
Izvor: Men’s Fitness

Ako želite doći makar u približnu formu kao Bode Miller, onda vam svakako preporučujemo Komplet Bumper Pro Elite od 160 kg (i gratis remen), Standard komplet utega od 120 kg (i gratis rukavice) ili Olimpijski komplet utega od 130 kg (gratis remen).

 

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!