Seniorsko državno prvenstvo u dizanju utega (20. i 21. 5. 2017.)

Fitness Novosti

Seniorsko državno prvenstvo u dizanju utega (20. i 21. 5. 2017.)

Seniorsko državno prvenstvo u dizanju utega održalo se 20. i 21. 5. 2017. u organizaciji Hrvatskog dizačkog saveza i Dizačkog kluba Metalac Zagreb.

Nastupio sam u muškoj kategoriji do 77 kg, u kojoj sam u posljednjih par godina osvajao srebrne i brončane medalje. Ove godine izmakla mi je medalja u disciplini trzaj, u kojoj nisam uspješno dovršio pokušaje; 90kg, 98kg i 102kg. Pokušaji ostalih medaljista bili su 105, 109 i 110kg.

Medaljisti su Ljubičić – Metalac Zagreb, Majlinger – Osijek, Kišić – Kvarner.

U disciplini nabačaj i izbačaj osvojio sam brončanu medalju, sa podignutih 131kg, što je isti rezultat koji je podignuo i srebrni medaljist; Igor Majlinger.

Zlatnu medalju i ukupno prvi plasman osvojio je Zlatko Kišić – Kvarner Rijeka.

Zadovoljan sam plasmanom jer je 131 kg moj osobni rekord i na treningu i na natjecanju, a bila je i mentalna barijera jer sam se na državnom prvenstvu 2015. ozlijedio s tim pokušajem.

U Blue Gymu planiram pripreme za daljnja natjecanja, koja će se održavati na jesen i zimu.

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Za olimpijska dizanja preporučujemo vam naše nove modele olimpijskih šipki, primjerice Žensku crossfit šipku, Junior šipku i nekoliko modela kromiranih trening šipki! Naravno, osim šipki biti će vam potrebno i opterećenje, a za to vam preporučujemo našu široku ponudu bumper utega!

Svim kupcima nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300,00 kn!

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Igor Pavlić