Saznajte kako povećati, oblikovati i učvrstiti vaše grudi!

Fitness Novosti

Saznajte kako povećati, oblikovati i učvrstiti vaše grudi!

benchpress

Većina djevojaka koje vježbaju i odlaze u teretanu imaju tajni cilj o kojem ne žele puno pričati. Mnoge od njih žele znati koje vježbe treba raditi kako bi se barem malo povećale njihove grudi te na koji način ih mogu osnažiti u borbi protiv gravitacije.

Odmah na početku, razočarat ćemo sve one koje su se nadale da će u ovom tekstu pročitati kako će dobiti na masi svog poprsja. Ženske grudi građene su najvećim dijelom od masnih stanica i vježbom ih sigurno nećete povećati, čak je moguće da ih u maloj mjeri i smanjite. Ipak, to ne znači da ih ne možete zategnuti i oblikovati što je obično sasvim dovoljno kako bi postigli željeni efekt. Slaba leđa i mišići grudi često rezultiraju lošim držanjem, a lijep stav i uspravno držanje stvorit će dojam čvrščih i da, većih grudi. Kako bismo djevoke poštedili neugodnih pitanja o vježbama za oblikovanje grudi u teretani, donosimo par prijedoga koji zaista mogu biti korisni. U biti, svaka vježba za mišiće grudi će biti korisna, od običnih sklekova do bench potiska.

BENCH PRESS
Najpopularnija vježba za izgradnju prsa je bench press, a to je vježba na kojoj u teretani vrlo rijetko možete vidjeti žene. I sprave su korisne, ali vježbanje s utezima ima svoje prednosti te donosi raznolikost u vašem programu vježbanja. Koliko god izgledala zastrašujuće, s znojnim nabildanim muškarcima koji se natječu koji će više ‘gurnuti’, nemojte bježati od bench klupe – ona nije rezervirana samo za muškarce.

KOSA KLUPA
Obavezno u svoj program uključite kosu klupu. Muškarcima ona koristi da se spase od takozvanih “man boobsa”, dok će ženama pomoći da im se grudi ne objese i ostanu uspravne.

RAZVLAČENJE BUČICAMA
Lezite na klupu ili pod i uzmijte bučice u obje ruke tako da ih držite s vaših strana.Zatim, podižite bučice tako da ih pokušate spojiti točno iznad grudi, slično pokretu zagrljaja. Zadržite se u tom položaju nekoliko sekundi i vratite se u početni položaj potpuno kontrolirajući bučice koje spuštate.
Ipak, najbolja vježba za ženske grudi je ona psihološka, koja djeluje na samopouzdanje. Djevojke koje su zadovoljne sobom i samouvjerene neće kriviti svoje tijelo u pokušaju da sakriju pretpostavljene nedostatke. Kao što smo rekli u uvodu, najveća tajna leži u stavu. Hodajte uspravno i podignute glave i zraćit ćete energijom koja će poništiti svaki nedostatak koje bi vaše tijelo moglo imati!

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Blue Gym
Latest posts by Blue Gym (see all)