Prezentacija u Blue Gym-u Kantrida (22. 12., od 18:00-21:00) – Nut Bars – First in the Raw

Fitness Novosti

Prezentacija u Blue Gym-u Kantrida (22. 12., od 18:00-21:00) – Nut Bars – First in the Raw

Danas, 22. prosinca 2015. od 18:00-21:00 sat, će se u našem fitness centru na Kantridi održati prezentacija First in the Raw prehrambenih pločica!

First in the Raw su sirove prehrambene pločice nastale miješanjem orašastih plodova, suhog voća i začina. Konzumiraju se kao međuobrok ili samostalan ukusni zalogaj.

Potpuno su prilagođene zdravoj ljudskoj prehrani, te posebno rizičnim prehrambenim skupinama tj. onima koji žele ili moraju jesti hranu bez suvišnih šećera, laktoze, glutena ili aditiva. Nastaju iz najprobranijih proizvoda hrvatskih i slovenskih obiteljskih gospodarstava okrunjenih najvišim ekološkim standardima.

nutbars21-1024x765

Ova namirnica sadrži svjetlost kao nutrijent, energetske poruke, biološku vodu, enzime, te fitonutrijente…

First in the Raw je projekt koji je nastao iz želje i potrebe za raznovrsnom zdravom prehranom koja će biti dostupna uvijek i svuda.

Proizvođač je oslobodio maštu i rezultat je FIRST in the RAW – NUT BAR. Zdrav snack ili užina, “energetska pločica”, napravljena od orašastih plodova, suhog voća i začina. Sve namirnice su pažljivo odabrane i među njima nema soje, rafiniranog šećera, visoko fruktoznog kukuruznog slada, te umjetnih konzervansa i aditiva, glutena. Primjeren je za sve koji žele jesti nešto zdravo.

Navratite večeras do nas na Kantridu i isprobajte! Vidimo se!  🙂