Besplatne radionice u Blue Gymu Belveder!

Fitness Novosti

programi treninga

Besplatne radionice u Blue Gymu Belveder!

Dragi naši klijenti i oni koji će to tek postati… Mnogi od vas će po prvi puta krenuti s treningom u fitness centru, a možda će se i prvi puta susresti sa utegom ili kettlebellom. S druge strane, ima i već aktivnih vježbača, koji iako pokušavaju sami izvući maksimum iz treninga, imaju mnogo pitanja i/ili su nesigurni u svoju tehniku izvođenja vježbi sa slobodnim utezima. Za sve vas koji ste se pronašli u ovom tekstu otvaramo radionice koje će vam pomoći da unaprijedite svoj trening i naučite kako iskoristiti opremu koja vam je na raspolaganju. Ovi programi besplatni su za sve članove Blue Gym-a.

Teme koje ćemo obraditi su: olimpijsko dizanje utega, powerlifting i kettlebell.

U weightlifting radionici naučiti ćete osnove tehnike olimpijskog dizanja utega: trzaj, nabačaj-izbačaj, sa detaljnim objašnjenjem i podučavanjem svake faze pokreta kako biste mogli sigurno izvoditi vježbu bez straha od ozlijede.

Powerlifting radionica omogućit će vam da savladate ispravnu tehniku izvođenja mrtvog dizanja, usavršite tehniku izvođenja čučnja te saznate koje prednosti i dobrobiti ove vježbe donose za mišiće cijelog tijela. Također govoriti ćemo o raznim varijantama mrtvog dizanja i čučnja, kao i o raznim drugim vježbama sa slobodnim utezima.

Kettlebell radionica naučiti će vas kako ovaj rekvizit uvrstiti u trening, tehnike korištenja, te kako ovladati inercijom samog kettlebella.

Radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom u jutarnjim terminima od 10 do 11 sati, a utorkom i četvrtkom u popodnevnim terminima od 18 do 19 sati.

Radionicu smo osmislili za sve one koji žele isprobati malo drugačiji trening u pozitivnom okruženju. Želja nam je bila pružiti mogućnost našim klijentima da nauče nove tehnike i vježbe koje će u budućnosti moći uvrstiti u svoj uobičajeni program treniniranja, ali i uvod u osnove za početnike koji tek trebaju otkriti koja im vrsta treninga najviše odgovara. Kad jednom usavršite pokret (tehniku izvođenja vježbe) mogućnost ozlijede se smanjuje, što vam omogućuje da budete opušteniji u toku treninga i da u konačnici budete sigurniji u sebe.

Sve što trebate učiniti, ukoliko ste zainteresirani za radionice, jest da se prilikom dolaska u teretanu (Blue Gym Belveder) prijavite na recepciji, gdje će vas uputiti do mene. Čekam vas na zajedničkom vježbanju u našoj funkcionalnoj dvorani. Vidimo se!
PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Ukoliko vas je zaintrigirao trening s girjom, svakako preporučujemo da provjerite i našu ponudu kettlebella. Još jednom podsjećamo da su nam stigli novi modeli podnih obloga! Ukoliko pripremate prostor za trening (bilo komercijalni ili kućni) svakako provjerite gumene podove u našoj ponudi – za veće količine odobravamo popust!

Podsjećamo vas da se dostava ne plaća – svim kupcima nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300,00 kn!

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.

Siniša Rogić