Grupa “Cross”-a funkcionalnog treninga na Belvederu!

Fitness Novosti

Grupa “Cross”-a funkcionalnog treninga na Belvederu!

Od ponedjeljka 7. rujna 2015. na Belvederu je krenula grupa “CROSS”-a u terminu od 20.00 do 21.00 h u dane PON-UTO-ČET-PET. Zbog velikog interesa odmah krećemo s grupom za početnike u terminu UTO-ČET od 19.00 do 20.00 h. Za sve kojima više odgovara jutarnji trening otvoren je termin od 09.00 do 10.00 utorkom i četvrtkom. 

Cross trening je fantastična vrsta aktivnosti kako za rekreativce tako i za vrhunske sportaše, siguran je ako se provodi uz kvalitetno educirane trenere, zabavan, nepredvidiv, pruža vježbanje u društvu, pozitivno rivalstvo i zajedničko pomicanje granica.

dino_crossfit_bluegym2PRVI TJEDAN ZA SVE JE BESPLATAN!

Iskoristite priliku, krenite od prvog treninga i osigurajte mjesto u grupi. Dobru zabavu i puuuuno napornog treninga garantira vam naš novi trener Dino Molnar, jedini trener u Rijeci sa CrossFit Level 1 i CrossFit Weightlifting licencom!

Za sve koji žele ozbiljno prionuti treningu, osigurali smo termine od 2 do 4 puta tjedno i omogućili kombiniranje s neograničenim korištenjem teretane. Mjesečne članarine su slijedeće:

2X TJEDNO PO 1 SAT……………………………..…….240,00 kn
3X TJEDNO PO 1 SAT……………………………..…….300,00 kn
NO LIMIT+KORIŠTENJE TERETANE……..………380,00 kn

Termine  Cross-a ćemo u skladu s brojem polaznika stalno dopunjavati, pa aktualni tjedni raspored možete pogledati ovdje

Evo što sam Dino kaže o treningu koji vas očekuje:

“Korištenjem vlastitog tijela i raznih rekvizita poput, olimpijskih šipki, ketllebell-a, lopti, kutija za naskok itd. u kombinaciji sa gimnastikom i trčanjem, najefikasnije ćete povećati izdržljivost, snagu, fleksibilnost i ubrzati metabolizam. Veliki izbor opreme i malih trenažera koje nam u Blue Gymu stoje na raspolaganju, pružaju mi gotovo neograničene mogućnosti u izboru vježbi. Bez obzira da li je vaš cilj treninga vrhunski sportski rezultat, skidanje kilograma ili poboljšanje općeg kondicijskog stanja, potruditi ću se da vaš program bude zanimljiv i optimalno doziran. U priloženom videu pogledajte neke elemente koje koristim u treningu. Vidimo se u Blue Gymu!”

Požurite, osigurajte mjesto u grupi, razbijte svakodnevnu monotoniju, pomaknite svoje granice i osnažite svoj karakter! Također, podijelite vijest i sa svojim prijateljima koji bi mogli biti zainteresirani putem Facebook-a!

Vidimo se na treningu!