Igor Deranja

Igor Deranja

Igor DeranjaIgor Deranja rođen je u Rijeci 1981. godine. U rodnome gradu pohađao je osnovnu i srednju talijansku školu, a nakon završetka školovanja preselio se u Italiju.

Već od malena bavio se raznim sportovima. Sa svega dvanaest godina počeo je sa ronjenjem  i ta mu aktivnost već sa petnaest godina postaje profesija s kojom će se aktivno baviti do 2005.

U međuvremenu radi i kao instruktor snowboarda, bavi se penjanjem, skokovima, plivanjem, ronjenjem na dah itd.

2001. godine dodijeljena mu je nagrada Grada Trsta radi spašavanja utopljenika dok je radio kao spasilac.

Ovaj događaj mu je potvrdio uvjerenje da ciljani rad u teretani mora biti osnova u ekstremnim sportovima u kojima reaktivnost i visoka fizička sprema mogu stvarno značiti razliku između života i smrti.

To saznanje ga tjera na intenzivno učenje, pa interes za fitness i bodybuilding postaju njegova velika strast. Godine 2016. iskristalizirao je i svoj akademski put polaganjem ispita za instruktora fitnessa u teretani.

2010. godine ljubav prema ekstremnim sportovima i želja za istraživanjem vlastitih psihofizičkih granica vodi ga u novi projekt “Furthest distance wakeboarding” koji mu je donio titulu  Guinessovog rekordera, nakon što je u 24 sata prešao 514 km. Ovaj rekord još uvijek nije premašen.

Igor Deranja

Raznoliki  sportski put i druženje sa nacionalnim i internacionalnim stručnjacima stvorilo je kod Igora entuzijazam za promicanje fizičke aktivnosti i filozofije zdravog života. Dugogodišnje iskustvo u rukovođenju ljudskim resursima i rad sa individualnim klijentima, uvjerilo ga je da je osoba kao individualac na prvom mjestu. Individua je univerzum sam za sebe, pa zato treba naći zanimljiv i zabavan način kako dovesti tog posebnog klijenta do željenih rezultata, neovisno o tome radi li se o sportskim pripremama ili o rekreativnom radu.

Za napomenuti je suradnja sa Ženskim vaterpolo klubom Primorje i sa hrvatskim reprezentativcem A. Radinovićem.

Igorov cilj je da Vam kao trener omogući da postanete najbolja moguća verzija samoga sebe, da kroz motivaciju i sustavni rad oborite predodžbu o vlastitim granicama, da budete sretni i zadovoljni u vlastitoj koži i zašto ne… da postavite svoj vlastiti svjetski rekord!

Igor može biti vaš osobni trener, kontakt na e- mail: igor.deranja@gmail.com

Igor Deranja

Igor Deranja

Igor Deranja

Igor DeranjaIgor Deranja

Igor Deranja