Osvrt na Blue Gym Kantrida

Fitness Novosti

Osvrt na Blue Gym Kantrida

Ako vježbate više od 15 godina, velike su šanse da ste u svom vježbačkom stažu isprobali više desetaka različitih teretana, od onih gotovo kućnog izdanja, do nekih od najvećih fitness centara. Zbog svojeg posla imala sam priliku posjetiti gotovo sve europske metropole i vježbati u najpoznatijim fitness centrima, od Equinox Fitnessa u Londonu, Battling Cluba u Parizu, Cluba Natacio Atletic Barceloneta u Barceloni, do najrazvikanijih fitness centara gradova u regiji, te mogu neskromno reći da imam “istančano vježbačko nepce”. Moglo bi se reći da su teretane vjerna preslika gradova u kojima se nalaze: pokazatelj stavova, kulture, tolerancije, uljudnosti…

Tijekom lipnja i srpnja 2015. godine posao me na nekoliko tjedana doveo u Rijeku. Prije dolaska, napravila sam malo istraživanje po forumima i nije bilo dvojbe: u ovom gradu sam za svoj vježbački dom odabrala Fitness centar Blue Gym. Budući da centar ima dvije lokacije, a s obzirom na dio godine u kojem sam dolazila, odluka je pala na Blue Gym Kantrida.

IMG_9555_1200x800

Već prvoga dana bilo mi je jasno da je odluka bila dobra: iznad teretane se nalazi veliki parking pa sam bila pošteđena gubljenja vremena u potrazi za parkirnim mjestom. Također, auto je cijelo vrijeme u hladu, što je na 40° Celzijevih velika prednost, bez obzira na klimu u vozilu. Nadalje, doslovno 200 metara od fitnessa nalazi se nova i uređena plaža, a plivanje nakon treninga je zadovoljstvo koje se ne propušta. Usto, uz plažu je i pristojan restoran u kojem sam mogla pojesti kvalitetan obrok…

No, da se vratim Blue Gymu… ovako je to izgledalo prvoga dana: na recepciji me dočekala iznimno simpatična i profesionalna djelatnica koja mi je dala sve upute, pokazala mi fitness centar te me uputila prema svlačionicama. Svlačionice su nove, uređene i prostrane. Kad sam ušla u vježbački prostor, nakon nekoliko sekundi, obratio mi se trener te mi naglasio da je na raspolaganju za sva pitanja ili nedoumice. Iskreno iznenađena pomislila sam da je to “početnička sreća” pa sam za prve dojmove pričekala još koji dan. Drugi dan je sve bilo isto! I sve ostale dane. “Oni su zaista takvi!”, pomislila sam uz dozu iznenađenja naviknuta na znatno hladniji i otuđeniji pristup klijentima.

Nakon nešto više od mjesec dana treniranja u Blue Gymu Kantrida i po odlasku iz Rijeke moram napisati nekoliko rečenica:

Zahvaljujem se djevojkama na recepciji Blue Gyma Kantrida, Anji i Ani na profesionalnosti, simpatičnosti, otvorenosti i pohvale za njihov pristup klijentima. Zahvaljujem se treneru Michaelu Banu na sugestijama i asistencijama te čestitam na načinu na koji pristupa radu. Zahvaljujem se svim vježbačima na razumijevanju i pomoći te motivaciji u trenucima kad mi se nije dalo vježbati. Čestitam vlasnicima koji su ovaj fitness opremili tako da nikome ništa ne nedostaje; sve je osmišljeno do zadnjeg vježbačkog detalja i nema prostora za prigovore. Treba vam samo volja!

image-62bf61904a848ce5cf9853591a6fdd35b4f9b09c0f4b211371edd2dedfaf0080-VNo, prije svega, čestitam svima koji Blue Gym Kantridu čine teretanom u kojoj se svatko osjeća ugodno i “kao kod kuće”. Tome pridonose baš svi, od zaposlenika do vježbača, bez obzira na godine ili intenzitet vježbanja.

Baš kao i Rijeka kao grad, Blue Gym Kantrida se može dičiti svojom otvorenošću i pristojnošću, stručnošću bez nametanja te gostoljubivošću bez patetike čime može parirati najvećim europskim fitness centrima. Nadam se da će me poslovni putevi ponovo nekada vratiti ovdje jer treniranje u ovakvom okruženju je jedna dimenzija o kojoj svaki ljubitelj vježbanja sanja!

Hvala na predivnom vremenu u Blue Gymu Kantrida! Vidimo se!

 

 

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Iz ponude ovog puta izdvajamo Bumper Pro Elite komplet sa natjecateljskom šipkom, Olimpijsku mušku power šipku 1500 lb, 216 PSI, Olimpijski komplet od 130 kg i Regulirajuću multigym klupu IFFID.

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.