Kružni trening za sagorijevanje masnoća br. 1

Fitness Novosti

Kružni trening za sagorijevanje masnoća br. 1

Nakon napornih treninga tijekom cijele godine, sada je krajnje vrijeme da svedete potkožno masno tkivo na minimum i pripremite tijelo za plažu. Donosimo vam kružni trening za sagorijevanje masnoća koji će vam pomoći to i ostvariti.

Ovaj trening implementira vježbanje i odmor u omjeru 2 naprama 1, jedan od najučinkovitijih načina za programiranje rutine koja će spaliti kalorije, istovremeno pružajući vašem tijelu dovoljno odmora kako biste zadržali visoki intenzitet. Ovo je ujedno i odlična kombinacija vježbi, budući da ih možete izvoditi gotovo svugdje. Budite kreativni koristeći ovaj format, pa zamijenite neku od navedenih vježbi sa vašom omiljenom jednom tjedno kako biste razbili monotoniju.

UPUTE: Napravite što više ponavljanja u 40 sekundi, zatim odmarajte 20 sekundi. Na isteku odmora odmah započnite iduću vježbu. Napravite tri do pet krugova.

 

Vježba 1: Iskoraci

lunge

 

Vježba 2: Sklekovi

sklekovi

 

Vježba 3: Čučnjevi

squat

Vježba 4: Zgibovi

 

Vježba 5: Burpee

burpee

 

Priredio: Franjo Maričić

Izvor: Men’s Fitness

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Iz ponude ovog puta izdvajamo SKLZ Slidez – slidere za trening, Olimpijsku mušku power šipku 1500 lb, 216 PSI, ABS klupu za trbušnjake i Regulirajuću multigym klupu IFFID.

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.

Blue Gym
Latest posts by Blue Gym (see all)