Kontrola sna

Fitness Novosti

Kontrola sna

zeoTko god uđe u teretanu veoma brzo počne razmišljati kako povećati snagu, izdržljivost, kako izgraditi mišićnu masu ili možda skinuti pokoji kilogram. U tom cilju razrađuju se strategije, metode treninga, više ili manje uspješni sustavi.

 

 

Oni napredniji vježbači mnogo pažnje polažu ishrani, balansu proteina, ugljikohidrata i masti. No najmanje ih misli o odmoru, kao trećem neophodnom čimbeniku u karijeri svakog uspješnog sportaša, bio on rekreativac ili profesionalac. O podignutim težinama, o istrčanim kilometrima, o količini i energetskoj vrijednosti hrane brinu gotovo svi, a o snu rijetko tko. Uostalom na koji bi način i mogli ocijeniti je li spavanje kvalitetno ili ne? Zapravo tako je bilo sve do pojave smartphonea i Zeo Sleep Managera, uređaja koji prate kvalitetu sna.

 

Svaku noć spavate između šest i osam sati, a ipak se budite umorni? Uz pomoć Zeo Sleep Managera otkrit ćete koliko od tog vremena provedete u REM fazi i dubokom snu kada se vaše tijelo uistinu odmara. Svako jutro na vašem smartphoneu jednostavno ćete očitati rezultate i vidjeti je li uzrok loše forme san ili možda nešto drugo. Ako je problem u nekvalitetnom spavanju software će vam na temelju očitanih rezultata ponuditi rješenja problema. Zeo Sleep Manager pobrinut će se da vas probudi u pravo vrijeme, uz taj uređaj nećete spavati ni minutu duže ili kraće od potrebnog.

Koliko je sustav koristan dokazuju i primjeri uspješnih sportaša koji ga primjenjuju, recimo triatlonca Jarroda jshoemakerShoemakera, nacionalnog i svjetskog prvaka, olimpijca, koji Zeo Sleep Manager opisuje kao tajno oružje kojim unaprijeđuje trening i rezultate.  Zoo Sleep Manager nije jeftin uređaj, ali njegove mogućnosti i korisnost u vrhunskom sportu su očigledne, a ako baš nemate tako velike ambicije možda će vam dovoljna biti besplatna aplikacija u Apps Storeu, Sleep101. Vrijedi probati.

 

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!