Mate Slavica

Mate Slavica

mate slavicaJa sam Mate Slavica, rođen sam 27. travnja 1984. u Rijeci, po struci sam diplomirani ekonomist i instruktor individualnog fitnesa.

Po završetku srednje škole, Gimnazije Eugena Kumičića (opći smjer), izrazita želja mi je bila upisati kineziološki fakultet u Zagrebu, međutim, iz praktičnih razloga ostajem u Opatiji, gdje završavam Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Moj put bavljenja sportom započeo je sa nepunih 5 godina školom plivanja, nastavio se kroz vaterpolo, a najveći dio svoje mladosti pa sve do završetka fakultetskog obrazovanja proveo sam igrajući košarku. Okušao sam se i u tenisu, skijanju i kickboxingu. Iz svih tih sportova posjedujem mnogo medalja i priznanja, a naravno i praktičnog iskustva za efikasnu kondicijsku pripremu sportaša. Kasnije se nastavljam baviti fitnesom, koji je gotovo pa oduvijek dio moje dnevne rutine, a rekreativno se bavim i nogometom.

Upravo radi tolikih godina provedenih u sportu, posebno u fitnesu posjedujem teorijsko i praktično znanje koje mi je dalo strukturu i okvire za kontinuirano usavršavanje. Završio sam i osposobljavanje za trenera individualnog  fitnesa u ”Instructusu”, ustanovi za obrazovanje profesionalaca za područje zdravlja, fitnesa i tjelesne aktivnosti. Dugi niz godina radim kao osobni trener u fitnes centrima, svakom klijentu pristupam s maksimalnim zalaganjem i željom da zajednički ostvarimo zacrtane ciljeve. Kada bih navodio svoje prednosti koje me čine dobrim fitness trenerom, onda bi to prvenstveno bilo moje dugogodišnje iskustvo u fitnessu, a ono je garancija da mogu odabrati najefikasnije metode za najkraći put do uspjeha.

Klijent je za mene uvijek na prvom mjestu, njegovo zdravlje, napredak, da postigne osjećaj zadovoljstva u vlastitom tijelu. Na sve načine pokušavam pomoći ljudima da ostvare svoje ciljeve vezane uz vlastito tijelo i u tome sam izrazito ustrajan i motiviran. Posjedujem ogromno znanje, brojne vještine i što je najvažnije veliku volju da svatko bude zadovoljan i ponosan sobom pa i na kraju sa mnom, kao osobom koja mu/joj je pomogla u ostvarenju željenog cilja.

 

Mate Slavica

Mob:099 3028447

Mail: slavica.mate@yahoo.com

Instagram profil: mate_slavica__fitness

Zadnji članci trenera Mate Slavice:

mate slavica

mate slavica

mate slavica

mate slavica

mate slavica

 

 

mate slavica

 

mate slavica