Maja Mišković

Maja Mišković

Maja MiškovićMaja Mišković je rođena i odrasla u Rijeci. Sportom se bavi od malih nogu, te nakon što se okušala u raznim sportovima (plivanje, sportska i ritmička gimnastika, rukomet), posvećuje se i do završetka srednje škole trenira paralelno atletiku i odbojku.

Nakon ozljede koljena prisilno pauzira od sportskih aktivnosti. Međutim, to ju ne obeshrabruje, te nakon sanacije ozljede prvi put odlazi u fitness gdje pronalazi svoj budući poziv.

Upisuje Kineziološki fakultet, stručni studij za izobrazbu trenera fitnessa, a za temu diplomskog rada koristi iskustvo svoje ozljede te je tema istog “Skakačko koljeno u fitnessu”. Dobitnica je dekanske nagrade u svojoj generaciji.

Nakon toga upisuje specijalizaciju također na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu – smjer fitness, i paralelno Sveučilišni studij za profesora kineziologije u Mostaru. Učestalo se stručno usavršava na raznim kongresima i radionicama.

Rekreativno skija i veliki je zaljubljenik u snježne padine.

“Moji klijenti su raznovrsni, prvenstveno rekreativci koji su odlučili podići kvalitetu svog života, biti u formi, živjeti zdravije, osjećati se bolje i sposobnije, promijeniti prehrambene navike, smanjiti potkožno masno tkivo ili pak povećati mišićnu masu. Ima ih svih godina, žena i muškaraca, trudnica (prenatal) i rotkinja u oporavku nakon poroda (postnatal), sa zdravstvenim tegobama ili bez. Svima njim pristupam individualno, prateći ih i pomažući im  da postanu najbolje verzija samih sebe.”

Maju možete pronaći u Blue Gymu na Belvederu i Kantridi!

Maja Mišković

Maja Mišković