Ela Trinajstić

Ela Trinajstić

ela trinajsticPozdrav!

Moje ime je Ela Trinajstić, rođena sam 11.10.1993. godine u Rijeci.

Od malih nogu vrlo sam aktivna i najviše vremena provodim u prirodi, što se nije promjenilo ni dan danas.

Kao dijete oprobala sam se u raznim sportovima, a najviše me interesirala sportska gimnastika koju sam trenirala u Gimnastičkom klubu Rijeka na Blevederu. Već u srednjoj školi javlja se ljubav prema teretani i dolazim u Blue Gym, gdje su odrađeni jedni od mojih prvih samostalnih treninga.

Kroz odrastanje imala sam i pauza od sportskih aktivnosti, ali nikada nisam prestala biti aktivna. Što smatram vrlo bitnim segmentom u svakodnevnoj rutini i to pokušavam osvijestiti i približiti svojim kijentima. Boravak na svježem zraku, uravnotežena prehrana, kvalitetan san i trening ključni su u postizanju idealne forme (koja je sklop vanjskog i unutarnjeg stanja), o čemu više možete čitati i na mom blogu (http://healthyintervention.wordpress.com/), čiji je cilj motivirati, osvijestiti i olakšati ljudima primjenu zdravih navika u njihovim rutinama.

2020. godine završavam školovanje za izobrazbu trenera na smjeru fitnes trener u teretani i službeno postajem trener. Iste godine završavam certifikaciju za Basic PRO trenera kod Marina Bašića u Zagrebu, Level method certifikaciju i certifikat za TRX pod vodstvom Marc Cornela u San Franciscu. Aktivno pratim nove metode treninga u svijetu, pohađam seminare i u kontaktu sam sa mnogim trenerima kojima je cilj dugovječnost i funkcionalnost.

Uvrštena sam u bazi trenera PGŽ pod sportskom specijalnosti “Fitness” (http://sport-pgz.hr/baza-trenera/), a  moj rad i razvoj možete pratiti i na mojim društvenim mrežama:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ela.trinajstic9

INSTAGRAM: @ela.trinajstic

WORDPRESS (BLOG): https://healthyintervention.wordpress.com/.

Blue gym je pomogao, pomaže i pomagati će mnogim rekreativcima, sportašima i trenerima u postizanju njihovih ciljeva. Ukoliko želite da i Vama pomogne moji kolege i ja tu smo za Vas!

KONTAKT:

ela.trinajstic@gmail.com

 

Vidimo se na Belvederu i(li) Kantridi!

ela trinajstic

ela trinajstic

ela trinajstic