Dario Sec

Dario Sec

dario secJa sam Dario Maričević , rođen sam 25. listopada 1991. u Rijeci, po struci sam geodetski tehničar, diplomirani inžinjer zaštite na radu i instruktor individualnog fitnesa. Po završetku srednje škole (Građevinska tehnička škola u Rijeci), intenzivno radim na izgradnji vlastitog tijela kao i mentalnog i zdravlja i zdravog načina života općenito.

U sportu sam cijeli svoj život, još kao dijete krenuo sam trenirati karate i trenirao punih 5 godina, te posjedujem smeđi pojas. Najveći dio svoje mladosti sve do 3. razreda srednje škole proveo sam trenirajući nogomet i skijanje. Kroz bavljenje sportom stekao sam praktičnog iskustva za efikasnu kondicijsku pripremu sportaša dok sam karijeru fitnesa započeo  ulaskom u teretanu prije 11 godina, koja mi je postala temelj u sportu a sve do danas i moj način života.

Kroz sve ove godine provedenih u sportu stekao sam široko teorijsko i praktično znanje. Završio sam i osposobljavanje za trenera individualnog  fitnesa u ”INSTRUCTUSʺ, ustanovi za obrazovanje profesionalaca za područje zdravlja, fitnesa i tjelesne aktivnosti. Stekao sam i nutricionističko obrazovanje u ustavno Magistra kao nutricionistički savjetnik.

Već dugi niz godina radim kao profesionalni osobni trener u fitnes centrima a zadnjih tri godine moje stajalište je u Blue Gym fitnes centru. Radim na vlastitim programima koje primjenjujem i pokazujem svojim klijentima kako bih u što kraće vrijeme sigurnim, zdravim načinom i ergonomskim pristupom uz pozitivnu energiju stekli kondiciju i mišićnu masu te pritom izgubili neželjeni višak kilograma i smanjili tjelesnu mast a ono najbitnije da tijekom suradnje budu zadovoljni. Posebnu pozornost pridodajem i načinu ishrane, izradom plana prehrane za svoje klijente kako bih stekli još bolje rezultate te stekli zdravu naviku. Kada bih navodio svoje prednosti koje me čine dobrim fitness trenerom, onda bi to prvenstveno bilo moje dugogodišnje iskustvo u fitnessu te rad sa ljudima, a ono je garancija da mogu individalno pristupiti svakoj osobi jer nismo svi isti i nemamo svi iste potrebe i prioritete, čovjek je univerzalna jedinka a moj zadatak je ostvariti željeni cilj klijenta.

Klijent je moj izazov i najveća motivacija, prema svakom klijentu pristupam maksimalno odgovorno, njegov cilj i zdravlje kao i osjećaj zadovoljstva u vlastitom tijelu na prvom su mjestu.

 

Dario Sec

Mob:099/322-4188

Mail: dariori12345@gmail.com

Instagram profil: @darrio_sek

dario sec

dario sec

dario sec

dario sec

dario sec