Marina Javorčić

Marina Javorčić

Marina Javorčić, osobni trener, nutricionist i voditeljica grupnog programa Cross funkcionalnog fitnessa na Belvederu

marina javorčić

Nakon 10 godina treniranja odbojke, započela sam s treningom funkcionalnog fitnessa. Već nakon prve godine marljivog treninga napredovala sam do natjecateljske forme.

U funkcionalnom fitnessu natjecala sam se na području Republike Hrvatske, provjeravajući svoje fizičke sposobnosti u teškoatletskim disciplinama, te u natjecanjima olimpijskih dizanja i raznih funkcionalnih pokreta.

Po početku svog trenerskog rada u Blue Gym-u 2016.godine, nakon završene certifikacije za Osobnog Trenera pri Ustanovi Magistra, odlučujem se i za program odobren pri Ministarstvu Obrazovanja na razini SSS-e za Nutricionistu.

Godine 2018. započinjem stručni studij Bodybuildinga pri Kineziološkom Fakultetu u Splitu kako bih dalje upotpunila svoju stručnost i znanje.

Svakodnevno radim na usavršavanju vlastitog znanja, pratim stručnu literaturu s temama iz teorije sportskog treninga i redovito pristupam praktičnim seminarima kako bih se iz prve ruke upoznala s novim trendovima u treningu.

U treninzima sam posebno usmjerena na funkcionalni fitness jer smatram da je to najkompletniji način vježbanja. Korištenjem vlastitog tijela i raznih rekvizita poput olimpijskih šipki, ketllebell-a, lopti, kutija za naskok itd. u kombinaciji sa gimnastikom i trčanjem, najefikasnije ćete povećati izdržljivost, snagu, fleksibilnost i ubrzati metabolizam. Veliki izbor opreme i malih trenažera koje nam stoje na raspolaganju u Blue Gymu, pružaju mi gotovo neograničene mogućnosti u izboru vježbi. Bez obzira da li je vaš cilj treninga vrhunski sportski rezultat, skidanje kilograma ili poboljšanje općeg kondicijskog stanja, potruditi ću se da vaš program bude zanimljiv i optimalno doziran.

Moj rad u Blue Gym-u prvenstveno se sastoji od individualnih treninga sa zainteresiranim klijentima i od vođenja Cross grupe za funkcionalni trening na Belvederu.

Svoj pristup metodici funkcionalnog fitnesa upotpunila sam elementima bodybuildinga, te isto mogu ponuditi i klijentima u teretani. Kombiniranjem funkcionalnog treninga sa korištenjem sprava u teretani , moguće je postići još bolje rezultate s ciljem poboljšanja vlastitog izgleda i estetike.

Ako me angažirate kao osobnog trenera, možete očekivati moje maksimalno zalaganje i posvećenost zajedničkom cilju, kako bi rezultati bili što prije vidljivi na vašem tijelu. Za dogovor oko termina privatnih treninga možete me kontaktirati putem e-maila: marina0javorcic@gmail.com.

Ponosim se radom s klijentima na raznim ciljevima – od rada na mišićnoj masi, posturi do redukcije tjelesne mase.

Mogli ste me uhvatiti i pred kamerama RTL-a, povodom preko godinu dana rada sa Damirom Kedžom.

Ako vas više motivira rad u grupi, pridružite nam se u grupi “CROSS” funkcionalnog treninga na Belvederu, u večernjim terminima od 19.00 do 20.00h u dane PON-SRI-PET. Održavamo i redovite treninge prije podne, iste dane od 09.30 do 10.30 sati. Garantiram vam zabavno druženje i puuuno napornog treninga. Ne brinite, iako ove vježbe mogu biti ekstremno naporne, opterećenje ćemo prilagoditi vašim ambicijama i prije svega vašim trenutnim mogućnostima.

U grupi je odlična atmosfera, svi se međusobno potičemo i svaki novi trening smo sve bolji! Krenite, trud će vam se isplatiti, a svakodnevica će vam biti vedrija i lakša!

Termini  “Crossa” tijekom godine će se dopunjavati, trenutno otvorene termine pogledajte ovdje.

marina javorčić

 

CROSS PROGRAM

Ukratko Cross program mogu opisati kao trening provođenja prirodnih  funkcionalnih pokreta uz korištenje opterećenja (kettlebella, utega…) u što kraćem vremenskom periodu pod visokim opterećenjem.

Koristeći ovaj pristup treniranja Vaše tijelo biti će spremnije na svakodnevne izazove, snažnije i čvršće, a svima koji žele svoje sposobnosti usporediti s drugima, omogućiti će formu dostatnu za sudjelovanje na natjecanjima u funkcionalnom fitnessu.

Kroz treninge promjenjivog intenziteta (prilagođeno grupama) u odličnoj atmosferi i dobroj ekipi, vaše tijelo napredovati će do razine koju sami odredite.

marina javorčić

Ukoliko se odlučite na probijanje vlastitih granica, ovdje sam za vas, Cross funkcionalni trening priuštiti će vam dovoljnu količinu intenziteta! No i ukoliko želite kvalitetnu rekreaciju s ciljem čvrstog i snažnog tijela, slobodno dođite i probajte zanimljive treninge umjerenog intenziteta, provjerite zašto ova vrsta treninga ima sve više poklonika.

Uz funkcionalni fitness korištenjem svoga tijela i dodatnog tereta, napredovati ćete i biti pod konstantnim nadzorom. Na mjesečnoj bazi radimo provjere forme u obliku kratkih testova te će se provoditi treninzi u obliku tabate, AMRAP (do otkaza), na vrijeme, te u partnerstvu sa drugim vježbačima.

  • Poboljšajte izgled tijela
  • Otopite suvišne kilograme
  • Postanite funkcionalniji
  • Vježbajte u dobroj atmosferi uz super ekipu
  • Kombinirajte treninge funkcionalnog fitnessa sa korištenjem teretane u bilo koje vrijeme

Svi polaznici grupnih programa imaju pravo korištenja teretane u bilo koje vrijeme, u regularno doba rada teretane.

Termini  “Crossa” tijekom godine će se dopunjavati, trenutno otvorene termine pogledajte ovdje.

Cjenik pogledajte ovdje.

Vidimo se u Blue Gymu na Belvederu i Kantridi!

marina javorčić

marina javorčić

marina javorčić

marina javorčić