Antonio Žan

Antonio Žan

Pozdrav!

antonio žanMoje ime je Antonio Žan, rođen sam 1997. godine i certificirani sam instruktor fitnessa u teretani. Zadnja osoba za koju bih pomislio da će se baviti ovim zanimanjem sam ja. Unatrag sedam godina težio sam čak 120 kilograma i bio sam strahovito blizu ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Ovisnost o šećeru, te općenito o prejedanju iz dana u dan me dovelo do tog stanja. Nakon što sam se osvijestio da me takav način života neće odvesti nigdje nego samo do sve lošijeg stanj, odlučio sam okrenuti sasvim novi list u svom životu. Krenuo sam u teretanu, uvjeren da ću samo zato što sam se pojavio u teretani tamo izgubiti višak kilograma i poboljšati vlastito zdravlje. No, nažalost, to ne ide na tako jednostavan način.

Ukratko, u proteklih sedam godina sam eksperimentirao i usavršavao mnoge metode treninga i prehrane na sebi, tj. na svom vlastitom tijelu. Metodom pokušaja i pogrešaka, koja je uzrokovala dosta uspona i padova, proširio sam svoja znanja, te shvatio da je pad ponekad čak i bolji učitelj od uspona.

Moj cilj je stečeno (te ono koje ću tek steći, budući da nastavljam sa usavršavanjem) znanje iskoristiti na najbolji mogući način i implementirati ga u radu sa drugim osobama koje žele napraviti pozitivne promjene, ne samo kad je riječ o vlastitom tijelu, već i životu općenito. Vi samo pronađite volju, a ostalo prepustite meni!

Vidimo se na treningu!

P.S. Pratite me i na Instagramu (@antonio.zan)

 

 

Zadnji članci trenera Antonia Žana: