Cross Body Functional

Cross Body Functional

CROSS BODY FUNCTIONAL by Marina

PONEDJELJAK – SRIJEDA – PETAK
19:00 – 20:00h

Cross body functional je vrsta treninga u kojem se izvodi široki spektar prirodnih funkcionalnih pokreta, različitih vježbi vlastitom težinom tijela ili sa raznim rekvizitima (girjama, medicinkama, pliometrijskim kutijama, elastičnim gumama i sl.) u što kraćem vremenskom periodu, što podrazumijeva visoko opterećenje. Ovom vrstom treninga podižete sve aspekte motoričkih sposobnosti.

Koristeći ovaj pristup treniranja Vaše tijelo biti će spremnije na svakodnevne izazove, snažnije i čvršće, a svima koji žele svoje sposobnosti usporediti s drugima, omogućiti će formu dostatnu za sudjelovanje na natjecanjima u funkcionalnom fitnessu.

Kroz treninge promjenjivog intenziteta (prilagođeno grupama) u odličnoj atmosferi i dobroj ekipi, vaše tijelo napredovati će do razine koju sami odredite.

Ukoliko se odlučite na probijanje vlastitih granica, ovdje smo za vas, no i ukoliko želite kvalitetnu rekreaciju s ciljem čvrstog i snažnog tijela, ovo je grupni trening za vas.

Uz funkcionalni fitness korištenjem svoga tijela i dodatnog tereta, napredovati ćete i biti pod konstantnim nadzorom. Na mjesečnoj bazi radimo provjere forme u obliku kratkih testova.

Metode treninga se kontinuirano izmjenjuju, te će se provoditi treninzi u obliku tabate, AMRAP (as many rounds as possible – do otkaza), na vrijeme, te u partnerstvu sa drugim vježbačima.

*Poboljšajte izgled tijela

*Otopite suvišne kilograme

*Postanite funkcionalniji

*Vježbajte u dobroj atmosferi uz super ekipu

*Kombinirajte treninge funkcionalnog fitnessa sa korištenjem teretane u bilo koje vrijeme

 

Svi polaznici grupnih programa imaju pravo korištenja teretane Blue Gym u bilo koje vrijeme, u regularno doba rada teretane.

U grupi je odlična atmosfera, svi se međusobno potičemo i svaki novi trening smo sve bolji! Krenite, trud će vam se isplatiti, a svakodnevica će vam biti vedrija i lakša!

Termini  “Crossa” tijekom godine će se dopunjavati, trenutno otvorene termine pogledajte ovdje

Vidimo se u Blue Gymu!

 

N A P O M E N A:

  • SVE GRUPNE PROGRAME  MOGU POVREMENO ILI STALNO KORISTITI SVI ČLANOVI BLUE GYMA BEZ DODATNE NADOPLATE
  • ORGANIZIRANI SU KAO RADIONICE U KOJIMA TRENERI EDUCIRAJU ČLANOVE O PRAVILNOJ TEHNICI I PRIMJENI VJEŽBI U SVAKODNEVNOM TRENINGU
  • BROJ MJESTA U GRUPI JE OGRANIČEN,  ČLANOVI SE PRILIKOM DOLASKA PRIJAVLJUJU NA RECEPCIJI ZA ŽELJENI PROGRAM, PRVIH 15 PRIJAVLJENIH ČLANOVA ULAZE U GRUPU, OSTALI TOGA DANA MOGU KORISTITI TERETANU
  • INFO TEL. 051/ 55 11 06 Belveder

DVORANU ZA FUNKCIONALNI TRENING I SVU RASPOLOŽIVU OPREMU U SLOBODNIM TERMINIMA MOGU KORISTITI SVI ČLANOVI BLUE GYMA BEZ POSEBNE NADOPLATE

Pored Cross treninga svi članovi Blue Gyma besplatno mogu koristiti i radionicu kettlebella i weightliftinga,te HIIT 

Aktualni tjedni raspored u funkcionalnoj dvorani na Belvederu možete pogledati ovdje