Romina Sabo

Romina Sabo

romina saboMoje ime je Romina Sabo, rođena sam 21.2.1987. u Puli, magistra sam istraživanja i razvoja lijekova, i osobni trener. Još u ranom djetinstvu pokazala sam talent, volju i želju za sportom. Sve je počelo nevinom dječjom igrom na rukometnom igralištu, da bi u konačnici ušla u  profesionalni svijet rukometa. Igrajući u Prvoj hrvatskoj ženskoj rukometnoj ligi, iz svog tadašnjeg matičnog kluba Arena, prešla sam u ženski rukometni klub Zamet. Osim toga, s ponosom mogu reći da sam tijekom svog profesionalnog igranja bila članica Hrvatske ženske rukometne reprezentacije s nastupom na Svjetskom prvenstvu 2005. godine u Češkoj, gdje smo kao ekipa ostvarile zavidan rezultat.

U međuvremenu sam završila diplomski studij Istraživanje i razvoj lijekova na Odjelu za biotehnologiju u Rijeci, koji mi je pružio mnogo znanja o fiziologiji i kemijskoj ravnoteži ljudskog organizma, što mi je pomoglo u boljem razumijevanju potreba za dodacima prehrani.

Ubrzo nakon završenog studija sam se posvetila svojoj prvoj ljubavi, a to je sport.

Svoje dosadašnje znanje i iskustvo upotpunila sam certifikatom Instruktora fitnessa u teretani, te certifikatom Sportskog nutricionizma.

Svaki trenutak koristim da se dodatno educiram i napredujem, stoga redovito pohađam seminare i rado odlazim na radionice, te istražujem nova saznanja na području fitnessa. Naglasak stavljam na pravilnu i uravnoteženu prehranu, u svrhu postizanja zacrtanih ciljeva i željene tjelesne težine, odnosno ciljanom jačanju pojedinih mišićnih regija i oblikovanju tijela.

romina-sabo-1

Kao osobni trener pružam individualni pristup svojim klijentima, ovisno o njihovim potrebama. Također kao osobni trener planiram Vaš trening, učim pravilnom izvođenju vježbi, potičem vas i motiviram da sve zadane vježbe odradite maksimalno i do kraja i da sa završetkom treninga otiđete s osmijehom na licu.

Osim treninga i motivacije, cilj mi je promijeniti loše prehrambene navike svojih klijenata i kroz individualan pristup pružiti uslugu koja mu najbolje odgovara. Ne zaboravite da svakodnevnim treningom i pravilnom prehranom,  osim lijepo oblikovanog tijela, smanjuje se rizik od različitih bolesti, raste zadovoljstvo i samopouzdanje, te se postižu zavidni rezultati koji traju.

Ne zaboravite da zajedno možemo sve!

Čekam Vas u Blue Gymu.

 

Kontakt – 098 962 2927

e – mail: rsabori27@gmail.com

romina-sabo-4

romina-sabo-2 romina-sabo-3 romina-sabo-5 romina-sabo-6