Dario Miletić

Dario Miletić

Moje ime je Dario Miletić i rođen sam u Rijeci gdje sam završio osnovnu i srednju školu. Od malih nogu sam u sportu, te sam trenirao razne sportove poput košarke, plivanja i nogometa. Tijekom srednje škole otkrio sam svoju ljubav i strast prema fitness-u i bodybuilding-u, te sam ubrzo nakon toga  počeo trenirati s utezima u teretani kako bih postao veći i jači. Od tada sam znao da ću imati jedan cilj, a to je da postanem profesionalni bodybuilder i da ostanem u fitness-u do kraja života.

Vrlo brzo sam se zainteresirao za profesionalni i trenerski dio svog sporta, pa sam počeo kreirati svoje prve programe treninge i planove prehrane, te sam znanje prikupljao iz razne literature, znanstvenih istraživanja, knjiga i članaka s interneta. Shvatio sam da je za svakoga fitness idividualan i da je svako tijelo posebno, te da ne vrijede ista pravila za sve, pa sam zato proveo puno vremena eksperimentirajući kako bi našao ono što je idealno za moje tijelo.

Trenerski  posao je moj poziv i pomaganje drugim ljudima da postanu najbolja verzija sebe, te da ih svojim znanjem, iskustvom i motivacijom potaknem da stvaraju zdrave i kvalitetne životne navike i budu sretni. Nakon završetka srednje škole upisao sam Fitnes učilište u Rijeci za program osposobljavanja Instruktor fitnesa u teretani. Stalno se educiram, te smatram da je to neophodno u ovome sportu i trenerskom radu. Svo znanje koje sam na učilištu stekao svakodnevno koristim za sebe i primjenjujem ga u radu s ljudima što pokazuje kvalitetne rezultate.

Volim raditi s ljudima te cijenim blizak odnos s klijentom i obostranu profesionalnost i razumijevanje. Svojim znanjem klijentima pomažem da postanu zadovoljni svojim izgledom i da budu funkcionalni. Naglasak mi je uvijek na opuštenoj atmosferi, pravilnom načinu treniranja, no i raznovrsnosti kako bi se izbjegla monotonija. Najviše iskustva imam u tjelesnim rekompozicijama, smanjenju viška kilograma i masnog tkiva, te povećanju mišićne mase. Ono što me čini najsretnijim je pomaganje drugima da postanu bolji i da shvate svoj puni potencijal.

Vidimo se na treningu!

 

e-mail: dariomileticfitness@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dario.miletic0

Instagram: https://www.instagram.com/dario.miletic/